gallery/stapel03

Heel je leven

 

In een achtdelige traject  bekijken we eerst je vertreksituatie om vervolgens nieuwe technieken aan te leren om problemen of vraagstukken vanuit een ander perspectief te bekijken. De leidraad die hiervoor gebruiken is Heel je leven van Louise Hay

Zowel avond- als ochtendsessies zijn mogelijk.

gallery/stapel02
gallery/stapel01

Happy Curved

 

Aan de slag met je goed voelen in je lichaam?

Dit traject in 10 delen om je zelfvertrouwen en aanvaarding ivm je eigen lichaam aan te pakken, gebruikt combinaties van MIR,Louis Hay en en NLP. Ik laat je zien dat je lichaam een bescherming opbouwt en soms is dat letterlijk door kilo's.

 

1 op 1 Coaching

 

In deze sessies kan je verder aan jezelf werken om door de problemen te raken die je tegenkomt, aan de hand van spiegeloefeningen, een ondersteunende gesprek en andere tools die gekozen worden om je te ondersteunen in wat je op die moment nodig hebt.

Hoe ga ik te werk?

 

Het eerste intakegeprek betaal je 25 euro en ik maak een inschatting waaraan we in de toekomst gaan werken, waar jouw noden en behoeften liggen.

We stellen een stappenplan op om vervolgens via een Mastermindcursus, workshops of coaching tot een positiever zelfbeeld te komen.
Dit kan op locatie overdag of zelfs op donderdagavond in de

Wonderwijven groepspraktijk
 

gallery/hand-out-of-pebbles-1316587
gallery/zosia-korcz-754612-unsplash