gallery/stapel03

Heel je leven

 

In een achtdelige traject  bekijken we eerst je vertreksituatie om vervolgens nieuwe technieken aan te leren om problemen of vraagstukken vanuit een ander perspectief te bekijken. De leidraad die hiervoor gebruiken is Heel je leven van Louise Hay

Zowel avond- als ochtendsessies zijn mogelijk.

gallery/stapel02
gallery/stapel01

Happy Curved

 

Aan de slag met je goed voelen in je lichaam?

Dit traject in 10 delen om je zelfvertrouwen en aanvaarding ivm je eigen lichaam aan te pakken, gebruikt combinaties van MIR,Louis Hay en en NLP. Ik laat je zien dat je lichaam een bescherming opbouwt en soms is dat letterlijk door kilo's.

 

1 op 1 Coaching

 

In deze sessies kan je verder aan jezelf werken om door de problemen te raken die je tegenkomt, aan de hand van spiegeloefeningen, een ondersteunende gesprek en andere tools die gekozen worden om je te ondersteunen in wat je op die moment nodig hebt.

gallery/profielfoto
gallery/jeremy-thomas-75753-unsplash

Referral:

Ik kwam de eerste keer als 1 hoopje ellende bij jou. Deze fantastische madam begeleidde mij met zoveel liefde, betrokkenheid, kennis en empathie op mijn zoektocht naar de weg die echt bij mij past.

Vorige week stapte ik er buiten vol nieuwe plannen en dit keer vast besloten om voor mezelf te kiezen. De weg is nog lang en ik kom nog putten tegen maar ik weet dat ik op weg ben, en dat het ok is.

Over mezelf

 

Mijn naam is Ann Janssen

Sinds lange tijd is de rode draad door mijn leven het zoeken naar balans  en hoe ik anderen daar bij kan helpen. Dit doe ik ondertussen al door vrouwengroepjes te begeleiden, praatavonden, masterminds rond verschillende boeken zoals 'Je wordt wat je denkt'.

 

Opleiding : Inge Rock Academy te Diest. 

Basic en Advanced en Turning Point

Opleiding bij Aspi als begeleider(coach)