gallery/stapel03

Mastermind

 

Je wordt wat je denkt!
In een achtdelige cursus bekijken we eerst je vertreksituatie om vervolgens nieuwe technieken aan te leren om problemen of vraagstukken vanuit een ander perspectief te bekijken.

Zowel avond- als ochtendsessies zijn mogelijk.

gallery/stapel02
gallery/stapel01

Workshops

 

Boost je zelfvertrouwen!

Vergroot je zelfvertrouwen in deze
4-delige workshop en leer je zelfbeeld anders te bekijken. We gaan samen met anderen op zoek naar de manier waarop jij verder kan.

1 op 1 Coaching

 

In deze sessies kan je verder aan jezelf werken om door de problemen te raken die je tegenkomt, aan de hand van spiegeloefeningen, vergevingssessies en andere methodieken.

Over mezelf

 

Mijn naam is Ann Janssen

Sinds lange tijd is de rode draad door mijn leven het zoeken naar balans  en hoe ik anderen daar bij kan helpen. Dit doe ik ondertussen al door vrouwengroepjes te begeleiden, praatavonden, masterminds rond verschillende boeken zoals 'Je wordt wat je denkt'.

 

Opleiding : Inge Rock Academy te Diest. 

Basic en Advanced en Turning Point

Opleiding bij Aspi als begeleider(coach)

 

 

 

gallery/profielfoto
gallery/jeremy-thomas-75753-unsplash

Referral:

De eerste sessie kwam ik met een bang hartje tot bij jou, maar daarna keek ik telkens uit naar onze gesprekken. Door jouw juiste vraagstelling ben ik al ver gekomen.
Ik was een “grijze muis”, bang om contact te maken met anderen maar dat is nu verleden tijd.
Ik heb gedurende mijn gesprekken geleerd dat ik dingen kan veranderen met de tools die jij mij geeft.
Je maakt me bewust van de keuzes die ik maak of niet maak omdat ze nog niet goed voelen voor mij. Jij weet me steeds op het juiste pad te zetten naar groei.


Ann als coach ? Ze is open en eerlijk. Ze staat naast jou en moedigt je aan om nieuwe dingen te proberen, uit je comfortzone te komen. Ann verlegt je focus van het probleem naar de oplossing. Ze geeft niet op.

G uit B